حجت الاسلام و المسلمین نوروزی به سمت معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری منصوب شد.

۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۱ کد : ۱۷۰۶۹ اخبار
تعداد بازدید:۶۸

حجت‌الاسلام والمسلمین نیک زاد طی حکمی حجت‌الاسلام رحیم نوروزی را به سمت معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مجتمع ولیعصر (عج) منصوب کرد. گفتنی است متن حکم حجت‌الاسلام والمسلمین نیکزاد برای حجت‌الاسلام نوروزی به شرح زیر می‌باشد:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رحیم نوروزی  (زید عزه)

توسعه معنویت و ترویج فرهنگ اسلامی در دانشگاه‌های کشور نیازمند حضور و پیگیری عالمان دین در صحنه‌های علم و فرهنگ است، لذا نظر به سوابق ارزشمند و خصائص اخلاقی جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی  واحد تهران جنوب در مجتمع ولیعصر(عج)  منصوب می شوید.

امید است ضمن هماهنگی و برقراری ارتباط صمیمانه و معنوی با مدیریت، اساتید، دانشجویان، تشکل ها و نهادهای فرهنگی و همفکری با نیروهای مومن در انجام وظایف محوله و رشد فضائل اخلاقی و اعتلاء بینش سیاسی حوزه ماموریت خود موفق باشید.